• banner4
  • banner5
  • banner1
  • banner2
  • banner3
banner41 banner52 banner13 banner24 banner35

Advies van Miltenburg

Advies van Miltenburg levert strategisch advies en projectmanagement. We adviseren over ontwikkeling, realisatie, beheer en exploitatie van sport-, leisure-, en welzijnsaccommodaties. En voeren ons advies ook uit. Met het IGCS-model hebben we de oplossing ontwikkeld voor een marktgerichte exploitatie van sportaccommodaties in intergemeentelijk samenwerkingsverband.

Advies van Miltenburg is uw gedegen, gedreven en ervaren adviespartner met meer dan 20 jaar professionele ervaring. Een persoonlijke benadering, onderscheidend op het grensvlak van maatschappelijk en commercieel belang. Een scherp gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. En met kennis van overheden en bedrijfsleven.

prince2.png        wagnergroup.png
En van onze speerpunten is de ontwikkeling van slimme, innovatieve sportaccommodaties. Met aandacht voor de exploitatietechnische functionaliteit. Een voorbeeld is het project Sport n [Space] met Edwin van Miltenburg als projectleider.  Klik op het logo voor een video van de Sport 'n [Space] ontwerpwedstrijd.

Sport 'n Space


AvM IGCS Praesentis
Bonus Arena Sports Emotions RBVN


ADVIES VAN MILTENBURG
SLOOTHAAK 61
3763 ZB  SOEST

E-MAIL
035-8870831
KVK: 53267346

Home
opvulcel.png